День вишиванки

День вишиванки — це свято збереження народної традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, до якого можна долучитися кожному вдягнувши вишиванку. За пропозицією педагогічних працівників ОРЦПІО з метою вшанування української традиції та засвідчення любові і причетності до рідної культури, було організовано онлайн флешмоб, до якого долучилися фахівці інклюзивно-ресурсних центрів Запорізької області.


З Днем Вишиванки Вітає ІРЦ по Шевченківському районі м.Запоріжжя (директор Богдан СІЧКАР)! Нехай кожен вузлик на вашій сорочці буде як зернятко щастя, що проросте у велике дерево радості та благополуччя. Нехай цей день нагадує про красу української душі, яка виражена у кожному стібку нашої вишиванки.

Бажаємо, щоб ці узори наповнювали ваше життя миром та гармонією. Зберігайте наші традиції та щедро передавайте їх з покоління в покоління!

https://www.youtube.com/watch?v=ofLWlQizIwc&t=1s

https://fb.watch/s5RLa_RSJd/

Чарівна краса вишиванки

16.05.2024  на базі КУ «Іклюзивно – ресурсний   центр» Оріхівської  міської ради (директор Ліана КОРОТКОВА) відбувся майстер - клас  «Чарівна краса вишиванки». В заході взяли участь вихованці ІРЦ, діти з особливими освітніми потребами, та їх батьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар