Вебінар

 15.07.2024 фахівці ОРЦПІО відвідали онлайн-вебінар «Розвиток зв'язного мовлення та словникового запасу у дітей із ЗНМ засобами музикотерапії». Спікер: Дядениста Анна, вчитель-дефектолог, логопед, музикотерапевт, фахівець (консультант) Інклюзивно-ресурсного центру № 3 Дніпровської міської рари, авторка дидактичних посібників, ігор, вправ та методичних матеріалів для роботи з дітьми з ООП. 

Детальніше

Програма підвищення кваліфікації

Відеозапис

Вебінар

 08.07.2024 фахівці ОРЦПІО взяли участь у вебінарі «Червоні прапорці в розвитку дитини: на що слід звернути увагу». Спікер: Дядениста Анна, вчитель-дефектолог, логопед, музикотерапевт, фахівець (консультант) Інклюзивно-ресурсного центру №3 Дніпровської міської ради.

                                    Автор фото – пресслужба Міністерства освіти і науки України

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ ПОСТАНОВИ КМУ «ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛОЖЕННЯ ПРО ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР»

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про інклюзивно-ресурсний центр».

Заява щодо проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку особи.

Проєкт акта розроблено з метою удосконалення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту акта приймаються у довільній формі до 01 серпня 2024 року на електронну адресу: nelia.koretska@mon.gov.ua. Контактна особа для надання консультацій: Неля Корецька.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в період з 12 по 16 серпня 2024 року.

 Кабінет міністрів України затвердив Національну стратегію розвитку інклюзивного навчання до 2029 року та операційний план із її реалізації на 2024–2026 роки.

Мета Національної стратегії – створити умови для доступу до якісної освіти кожного здобувача відповідно до його індивідуальних потреб та можливостей”.

(сайт Міністерства освіти і науки).